Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Hvordan bestille time?

I de flerste tilfeller anbefaler vi en henvisning fra din fastlege. Da får vi alle relevante helseopplysninger på plass før konsultasjonen. Henvisningen vurderes av våre leger og eventuelle prioriteringer foretas fortløpende.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss ved avbestillingen eller ønsket om endring av time. Dette må skje innen 48 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir du fakturert full timepris.

Trenger jeg røntgen

I de aller flerste tilfeller er det nødvendig med en røntgenundersøkelse før konsultasjonen. Fastlegen kan henvise til røntgen av det aktuelle område. Husk å ta med tilgangskoden til røntgenbildene til konsultasjon, da kan vi vurdere bildene selv. Fastlegen sender ofte kun røntgenbeskrevelsen videre til oss. Vi har avtale med Unilabs Tønsberg som kan gir oss direkte tilgang til dine undersøkelse når du ber om det.

Trenger jeg MR

MR er en spesialundersøkelse som ofte komme i tillegg til røntgen. Det er en nyttig undersøkelse når det er spørsmål om en sene eller leddbåndskade. Meniskskadene i kneet kan også fremstilles med MR.